Reparation af fælge

En besparelse for både dig selv og miljøet

Reparation af fælge

Pris på reparation af fælg

Send 2-3 billeder af din ødelagte fælg via kontaktformularen i bunden af denne side eller mail

Pris sendes tilbage inden for 24 timer

info@kafs.dk
+45 40 62 64 89

Fælg reparation udført af eksperter

De fleste har nok oplevet den ubehagelige lyd, der opstår når man kommer lidt for tæt på kantstenen ved en parallel parkering eller lignende. Fortvivl ej, hos Karlslunde Auto & Fælg Service står vi klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med fælgreparationer, og kan i de fleste tilfælde spare dig en større økonomiske omkostning.

Der kan selvfølgelig være situationer, hvor fælgen er så beskadiget, at det ikke kan lade sig gøre at rette den op og reparer den. Dog kan det i langt de fleste tilfælde lade sig gøre. Mange af vores kunder kommer med deres ældre fælge, som har set bedre dage. Typisk drejer det sig om ridser eller et stenslag i fælgens klarlak, som gør at der er åbent ind til fælgen, som så begynder at irer, hvilket får lakken til at krakelere.

Diamond Cut af fælge

Diamantskæring af alufælge oplever større og større popularitet, da størstedelen af nye biler bliver leveret med alufælge som standard.

Hos Karlslunde Auto & Fælg Service kan vi hjælpe dig med alt inden for reparation af fælge. For at kunne dette, har vi udstyret os med en Diamond Cut maskine, som kan sikre dig den højeste kvalitet inden for reparation af alufælge – Hertil den absolut hurtigste ekspeditionstid.

Ønsker du at vide mere omkring processen, pris eller noget helt tredje vedrørende ovenstående? Så tøv ikke med at kontakte os – vi er blot et opkald væk fra en uforpligtende snak.